Klantenbeoordeling: 9,9                                                          MG Fashion

                                                                                                                            Personal Shopper & Styliste

Onze referenties: 

“Ik ben zo “HAPPY WOW” met mijn look! Het was verbazingwekkend. Gewoon doen.”

Cijfer 10


Naam: Franka Voeten


Leeftijd: 57


Woonplaats: Hoeven


Beroep: Gastvrouw op een crematorium


Datum: 13 februari 2018


"Afgelopen kerst kreeg ik van mijn vriend een ‘Make Over’ als cadeau. De laatste weken struggelde ik met mijn gemoed en niets was goed, niet mijn haar en ook niet mijn kleding. Kortom ik zat niet goed in mijn vel. Daarom had mijn vriend, na een zoektocht op het web, contact opgenomen met X Styling&image voor een ‘Make Over’. Door jou, Akke Marije, werd duidelijk uitgelegd welke mogelijkheden er waren en hoe het in zijn zou werk gaan. Er werd afgesproken dat we de ‘Make Over’ in 2 dagen zouden gaan doen. Allereerst zou er een styliste bij mij thuis langskomen en 1 week later zou de ‘Make Over’ en de personal shopping plaats vinden. Zenuwachtig als ik was, bij de eerste dag, stond daar Styliste Mirjam voor mijn deur. Het voelde meteen goed. Ze was kundig, hartelijk, professioneel en een lieve vrouw. Na een goed gesprek over wat ik wel en niet wilde, zijn we mijn garderobe in gedoken. Tja, daar werd snel duidelijk dat ik veel te veel “oude” kleren had, die “NOT DONE” meer waren en gaf ze mij inzicht dat ik met de overige kleren nog zoveel combinaties kon maken welke ik echt niet voor mogelijk had gehouden. Verbazingwekkend. De tweede dag, van de ‘Make Over’, begon om 9.30 uur in de ochtend bij de kapper waar Mirjam mij al stond op te wachten voor de begeleiding voor die dag. Het bleek dat zij alles met de kapper al daags daarvoor had doorgesproken zodat hij wist wat er van hem werd verwacht. Ook hier stelde Mirjam mij eerst op mijn gemak en na enige tijd liet ze mij bij de kapper achter om haar voorbereidingen voor de personal shopping in de stad te kunnen gaan doen. Een paar uurtjes later kwam ze mij bij de kapper ophalen en gingen wij de stad in. Daar had zij al bij verschillende winkels kleding klaar laten hangen welke bij mijn nieuwe ik zouden passen. Ook hier kwam weer haar  kundigheid en professionaliteit naar boven. Ze zei ook dat ze aan mijn kon zien wat ik wel of niet leuk vond. Was het niet leuk dan keek ik bedenkelijk, was het wel leuk keek ik Happy. In het begin van de dag zouden we alleen voor het ‘WOW’ effect gaan maar door combinatie van mijn wel of niet Happy kijken werd het al snel duidelijk dat we die dag niet meer gingen voor het ‘WOW’ effect maar voor het “HAPPY WOW” effect. Lieve Mirjam en Akke-Marije, door de super begeleiding van X-Styling&image ben ik weer beter in mijn vel gaan zitten en voel me weer “HAPPY” en is de ‘Make Over’ echt te “WOW geworden. Kortom het was echt “HAPPY WOW” een aanrader voor iedereen. Voor alle nieuwe potentiële klanten. Heb je twijfel maar durf je het niet aan, is mijn advies. Gewoon doen. Voor elke man en vrouw, X styling&image gaat voor de “HAPPY WOW”

 “Ik voel mij weer VROUW en mag er helemaal zijn van mezelf!”

Cijfer 10

Naam: Barbara Voormolen

Leeftijd: 51

Woonplaats: Haarlem

Beroep: Projectmanager bij de provincie Noord-Holland en talentmentor

Datum: 22 december 2017

"Het was vooral ook een heel gezellige dag. Mirjam van X Styling&Image is een heel toegankelijke en open vrouw waarmee het gemakkelijk klikt en waarbij ik me meteen erg op mijn gemak voelde. Er viel veel te lachen en dat is zeker niet onbelangrijk. Wat een professionaliteit! Ik sta er nog versteld van hoe Mirjam de kleding voor mij uitkoos, anders, maar ook helemaal ik. Keuzes die ik nooit gemaakt zou hebben, maar die geweldig staan. Belangrijk vond ik ook de uitleg: waarom ik bepaalde kleding en sieraden niet of wel zou moeten willen dragen. Ik weet nu precies waar ik op moet letten en heb thuis de volgende dag meteen mijn kast opgeruimd. De kapper (altijd een heikel punt bij mij) was helemaal geweldig! Niet heel anders (gelukkig deed ik ook veel dingen goed :)) maar finetunen zoals Mirjam het zo mooi zei. Wat een groot effect kan een goed kapsel en make-up hebben! Ook hier weer prima uitleg over hoe ik dit thuis ook kan doen en duidelijke foto's om het nog eens na te kijken. En wat blijkt: ik kan het ook!! Ik voel mij weer VROUW, ondanks mijn plus-size en mijn ouder wordende lichaam mag ik er weer helemaal zijn van mezelf! Hoe belangrijk is dat! Ik ben weer de beste versie van mezelf geworden  Mirjam en X Styling&Image: Ontzettend bedankt voor deze geweldige dag. Het was iedere cent waard."


“Ik heb ontzettend genoten! Mijn man geeft mijn look een dikke 10!”

Cijfer 10

Naam: Evelien Willems

Leeftijd: 42

Woonplaats: Tilburg

Beroep: Beleidsmedewerker bij gemeente

Datum: 30 november 2017


"Ik was in de morgen wel wat gespannen, maar dat loste al snel op toen ik kennis maakte met Mirjam van X Styling&Image. Ze had wat ideeën voor mijn haar en ik koos dankzij de kleurenanalyse de kleuring die mij het meest aansprak. Bij de kapper spraken we nog door hoe het geknipt zou worden. Toen ik ook daar op mijn gemak was, ging Mirjam alvast setjes bij elkaar shoppen. Ik werd heerlijk verwend bij de kapper en mijn haar zat helemaal naar mijn zin. Ik was erg blij met de tips, zodat ik het hopelijk ook zelf in model kan krijgen (op een eenvoudige manier). Daarna werd ik opgemaakt en ook dat werd stap voor stap uitgelegd. Het was heel anders dan ik gewend ben, maar ook erg mooi. Na de lunch ging ik de setjes met Mirjam doorpassen in Breda. Bijna alles was naar mijn zin! Ik heb nu heel veel kledingstukken die ik onderling met elkaar kan combineren. Precies wat ik wilde: een "capsule wardrobe" in de kleuren van een wintertype. Ik heb een gezellige dag gehad en heb veel stylingtips gekregen. Ik vond het vooral prettig dat iedereen rekening hield met mijn wensen en levensstijl. Ik was van te voren bang dat ik niet een betere versie van mezelf zou worden, maar zou worden "verkleed" zonder dat er naar mij werd geluisterd. Ik vind het ook fijn dat ik Mirjam nog om advies mag vragen over kledingstukken die ik thuis al in mijn kast heb en hoe ik die met de nieuwe kleding kan combineren. Ik had deze metamorfose van mijn man voor mijn verjaardag gegeven en hij gaf het resultaat een dikke tien! Ik ben na thuiskomst meteen iedereen die het wist enthousiast gaan appen, dus het zou best eens kunnen dat ik vriendinnen heb "aangestoken"  


“We lopen nog steeds met een grote glimlach, in 1 woord TOP!

Cijfer 10

Naam: Ingrid Kamer

Leeftijd: 26

Woonplaats: Made

Beroep: Begeleidster in de gehandicaptenzorg

Datum: 10 mei 2017

“Afgelopen donderdag hebben wij (ik en mijn man) een make-over gehad. Wij vonden het erg spannend, vooral de kapper want we hebben al zoveel kappers geprobeerd maar nooit was er een kapsel waar wij erg tevreden mee waren. De meeste kappers kwamen met standaard advies zoals laagjes. Omdat wij bang waren voor wat anders (puur onzekerheid), bleven we vaak bij het zelfde. Nu hadden we de knoop doorgehakt en hebben wij ons ingeschreven. Mirjam begeleide ons tijdens de dag. Mirjam is een lieve rustige vrouw, waar wij ons meteen op ons gemak voelde. Eerst werden we welkom geheten en hierna gingen we naar de kapper (Erg goede kapper, met leuk personeel!!). Hier werden wij erg goed ontvangen en voelde we ons meteen op ons gemakt. Onze haren werden geknipt en bij Ingrid werd er ook make-up aangebracht. Je kunt echt merken dat ze heel goed rekening met ons hielden. Hierna zijn wij lekker wezen lunchen en daarna begon het shoppen. Wij werden 1 voor 1 gestyld. Miriam kwam echt met kleding wat dicht bij ons paste en toch net weer anders was. Dat maakt het shoppen erg bijzonder. De aanpak van haar vinden wij in 1 woord TOP!! Ze nemen uitgebreid de tijd voor je & wat ons erg aansprak is dat ze ook echt naar je luisteren!! Het kost misschien wat, maar het is echt zeker dubbel en dwars waard!! Wij hebben er echt zelfvertrouwen van gekregen en lopen nog steeds met een dubbele glimlach op ons gezicht van alle complimenten die wij krijgen!“Met recht een metamorfose, geweldig!! Ik zou het iedereen gunnen!”

Cijfer 10

Naam: Annette Bok

Leeftijd: 57

Woonplaats: Oud-Beijerland

Beroep: Assistent psychologie

Datum: 5 september 2017

"Mijn dochter en ik wisten eigenlijk niet wat ons te wachten stond, de metamorfose was een cadeau. Het was een warm bad, wat een sympathieke en betrokken vrouw is Mirjam. We hebben allebei heel veel geleerd van haar. Haar adviezen en de tips waren echt maatwerk. Echt heel persoonlijk en met respect gebracht, veranderingen zonder ons uit onze comfortzone te halen. Ook de kapsters en de visagiste waren vakvrouwen met liefde voor wat ze doen, mensen hun mooiste zelf laten zijn. Eindresultaat van de dag; een moeder die er volgens haar omgeving 10 jaar jonger uitziet en een stralende dochter. Met recht een metamorfose, geweldig!!! Louter en alleen maar enthousiaste reacties ontvangen, ik zou het iedereen gunnen!"
“Een onvergetelijke, unieke en tevens zeer leerrijke ervaring!”

Cijfer 10

Naam: Marina Deroef

Leeftijd: 56

Woonplaats: Kempen

Beroep: Gastvrouw

Datum: 3 mei 2017


"De laatste tijd voelde ik mezelf een beetje vastgeroest wat betreft mijn looks. Ook shoppen vond ik niet meer zo tof als voordien, eigenlijk vooral omdat ik merkte dat de dingen die ik vroeger kocht niet meer bij mijn leeftijd pasten. Ook over mijn kapsel, dat ik al 40 jaar in dezelfde snit droeg, was ik niet langer tevreden. Desondanks durfde ik toch zelf geen drastische veranderingen te ondernemen. Dit alles heeft mijn gezin geïnspireerd om mij een origineel verjaardagsgeschenk te geven, namelijk een volledige make-over bij X Styling Image. Even groot als mijn verbazing was mijn nieuwsgierigheid naar het verloop van deze bijzondere dag. Op 25 april 2017 was het dan zo ver! Samen met mijn 2 dochters, schoondochter en een portie gezonde stress vertrok ik richting Eindhoven waar ik om 9.30u verwacht werd bij de kapsalon. Hier zou ik tevens mijn persoonlijke styliste ontmoeten. Eens daar gearriveerd wachtte ons een warme, aangename ontvangst met volop koffie en koekjes erbij. We voelden ons meteen op ons gemak. Alles begon met een uitgebreid, ontspannen gesprek over mezelf zodat mijn persoonlijke styliste, Mirjam, me beter kon leren kennen. Onder andere vragen als “Hoe zie ik mezelf?” “Wat vind ik mooi aan mezelf en wat niet?” “Wat doe ik doorheen de dag?” “Wat hangt er momenteel vooral in mijn klerenkast?” kwamen aan bod. Mirjam luisterde geïnteresseerd naar ieders input en ideeën, we voelden ons begrepen. Met haar jarenlange professionele kennis had zij al snel een duidelijk beeld van wat mijn probleem was en hoe we dat probleem die dag voorgoed zouden kunnen oplossen. Daarna werd ook nog alles wat er te gebeuren stond piekfijn uitgelegd. De initiële stress maakte al snel plaats voor vertrouwen. Bye bye pony! Na de uitgebreide babbel werd ik voorgesteld aan Daniëlle. Een mooie, vlotte verschijning. Zij zou zorgen voor mijn nieuw kapsel en make-up. Samen met Mirjam legde ze me uit welk kapsel ze voor mij hadden bedacht. Er werd me steeds naar mijn mening gevraagd. Ik gaf hen carte blanche. Tijdens de transformatie van mijn kapsel ging Mirjam shoppen in het centrum van Eindhoven om voor mij een nieuwe garderobe samen te stellen. Kort na de middag zou zij terugkomen naar het kapsalon. Daniëlle begon op haar beurt met veel enthousiasme aan de make-over van mijn kapsel. Mijn lange donkere haar werd veel lichter gemaakt en in een schouderlange coupe geknipt. De pony verdween na 40 jaar van mijn voorhoofd. Dit was voor mij wel even wennen. Al de tijd bleef mijn driekoppig gezelschap toekijken naar de toverkunsten van Daniëlle en ze zagen dat het zeer goed was! Het resultaat was dan ook een echte metamorfose. Het effect van het nieuwe kapsel werd nog versterkt door de bijpassende make-up die Daniëlle vervolgens aanbracht. De zwarte eyeliner die ik al sinds mijn 16 e gebruikte, werd voorgoed naar de prullenbak verbannen en vervangen door een combinatie van pastel blauwe en groene oogschaduw, een fijn grijs accentje en mascara. Dit resulteerde in een jongere, frissere uitstraling. Tijdens de make-over nam Daniëlle ook uitgebreid de tijd om me alles uit te leggen wat ze deed en hoe ze dat deed. Haar vele handige tips verlosten me van de vrees die ik had of ik dit alles ook thuis zonder al te veel werk en tijd zelf voor elkaar zou krijgen. De kleren maken de vrouw. Het eerste deel van mijn dag was voor mij alvast super geslaagd. Mijn haar en make-up zagen er fantastisch uit. Terwijl we allemaal nog vol bewondering stonden te kijken, kwam Mirjam alweer het salon binnen. Ze was heel tevreden over het resultaat en het harde werk van Daniëlle. Na een oprechte bedanking nam ik afscheid van de mensen in het kapsalon en Daniëlle in het bijzonder. Mirjam nam ons alle vier mee in haar wagen om naar de boetieks in Eindhoven te gaan. In de auto legde ze uit welke spullen ze waar voor mij had uitgekozen en waarom. Alles verliep in een zeer gezellige en ontspannen sfeer. Eens aangekomen in de eerste winkel gingen we meteen naar de paskamers waar al verschillende, onderling te combineren, outfits voor me klaar hingen. Het eerste dat Mirjam me voorstelde, was een paar sportieve, casual sneakers met wit, grijs, rosé en licht roos waar ik meteen euforisch over was. De kledingstukken die voor me klaar hingen, waren niet meteen dingen die ik zelf zou uitkiezen (gezien de modellen en kleuren) tot ik ze aantrok: wauw! “Stoer en vrouwelijk” dat was hoe Mirjam me omschreef. Toegegeven, ze had met haar keuze midden in de roos geschoten!  Zelf droeg ik aanvankelijk vooral donkere kleuren en aardetinten. Ik was dan ook volledig verrast toen ik te horen kreeg dat ik voortaan moest kiezen voor lichte, pastelkleuren zoals wit, grijs, licht roze en licht blauw of groen. Mirjam nam uitgebreid de tijd om naast de kleuren ook andere tips mee te geven die ik moest onthouden bij het shoppen zoals bijvoorbeeld de keuze voor bepaalde stoffen en de dingen die ik zeker moest vermijden. Aan alle mooie liedjes komt een eind en stilaan kwam het moment om afscheid te nemen van Mirjam. Nadat ze ons weer netjes bij onze wagen had afgezet, bedankte ik haar met een dikke kus voor alles wat ze voor mij had gedaan. Met spijt in het hart, omdat de dag voorbij was, maar met een tas vol nieuwe spullen en een totaal nieuwe look keerde ik tevreden terug naar Antwerpen. De reacties: Eens thuis aangekomen waren alle reacties super positief. In de eerste plaats de reactie van mijn man, die helemaal overdonderd en heel enthousiast was over het resultaat. Algemeen vindt iedereen dat ik er veel jonger en moderner uitzie. Verschillende mensen herkenden mij zelfs niet meer. ’s Avonds ontving ik nog een mail van Mirjam met, zoals ze had beloofd, een kleurenkaart, een opsomming van alle handige tips en diverse foto’s (voor en na) die zij die dag had genomen Ik heb dit geschreven om anderen die, net als ik had, twijfels hebben over hun uiterlijk te kunnen inspireren om een make-over te overwegen bij X Styling Image. Het is een unieke en tevens zeer leerrijke ervaring. De hele dag word je verwend door professionals en het eindresultaat is echt verbluffend. Alles gebeurt in een niet opdringerige, ontspannen en gezellige sfeer. Mijn dochters en schoondochter mochten me de ganse dag bij alles vergezellen en werden bij alles betrokken. Zij hebben deze dag ook zeer positief ervaren."

 

 

 

“Ik heb ineens een super garderobe met kleding die ik nooit zou hebben uitgezocht maar die wel heel leuk staat!” 

Cijfer     10,0


Naam: Amber Piera                                                                                                                                                              

Leeftijd: 30

Woonplaats: Mijdrecht

Beroep: Gastouder

Datum: 4 oktober 2016


"In 2103 mocht ik op 26e jarige leeftijd moeder worden van mijn eerste dochter. Wat betreft kleding voor mezelf heeft het daarna stil gestaan, haha. Ik kocht (bijna) niks voor mezelf maar des te meer voor mijn dochter(s). Door mijn veranderde lichaam wist ik ook niet goed meer wat mij nu wel en niet leuk stond... of wat ik uberhaubt nog leuk vond! Ik zat vast aan kleding die eigenlijk sinds mijn HBO tijd niet meer was veranderd. Dus kwam het idee bij mij op om voor mijn 30e verjaardag een styling/shopping dag voor mezelf kado te vragen. Manlief, familie en vrienden hebben dit voor mij kunnen regelen, we hebben samen gekozen voor X Styling&Image. De website was fris, duidelijk en aantrekkelijk en daarom uiteindelijk ook voor jullie gegaan.
De dag startte met Mirjam die bij mij thuis langs kwam. Ze had een boekje bij zich waar ik aantekeningen in mocht maken, kleurenkaarten en een tas voor doeken met verschillende kleuren.
Boven zijn we voor de spiegel gaan zitten en hebben we gekeken welke kleuren het beste bij mij pastte. Bleken uiteindelijk de zomerkleuren te zijn! Leuk om daar zo achter te komen. Daarna zijn we nog even mijn kledinkast ingedoken en hebben we heel veel weggedaan? Vooral de oudere kleding die er niet meer mooi uitzag. Daarnaast ook besproken hoe ik kledingstukken die ik had ook op andere manieren kon 'stylen'.
Weer aangekomen beneden hebben we met behulp van het aantekeningenboekje gekeken naar welke kleding bij mij past. Dus welke mouwen, rokken, halslijnen, jurkjes, broeken e.d. Heel erg interessant om er zo mee bezig te zijn!
Toen was het tijd om te gaan winkelen! We gingen naar Haarlem. Daar was ik zelf nog nooit geweest dus erg leuk! Ik had een redelijk budget en wilde dan ook een goed gevulde garderobe. 
In Haarlem zijn we verschillende boetiekjes ingegaan. Zelf ging ik nooit dit soort winkeltjes in. Meestal probeerde ik het bij de grotere winkelketens of bestelde ik online. Maar dit was dus een hele nieuwe ervaring voor mij. Mirjam dook meteen de rekken in en trok hier en daar een kledingstuk eruit. Dan gingen we naar de kleedhokjes en mocht ik passen. Verschillende outfits kwamen voorbij en het waren vooral de shirts en blouses die ik zelf nooit zou hebben uitgezocht maar die mij dus wel heel leuk stonden! Zo zijn we verschillende winkels langs gegaan en hebben we allerlei kleding kunnen kopen die heel erg goed met elkaar te combineren was. Ik had dus ineens een super basis garderobe waar ik weer een tijd mee uit de voeten kon!
Ik vond het een hele fijne ervaring en roep sindsdien dat ik eigenlijk nooit anders meer wil winkelen! Het is gewoon heel fijn om iemand mee te hebben die met een professionele blik met je mee kan kijken, kledingstukken voor je uit het rek trekt en hele leuke outfits kan samenstellen. Het is zoveel efficiënter ook dan zelf een hele dag door een stad sjouwen en uiteindelijk thuiskomen met twee items die je eigenlijk te weinig draagt achteraf. Ik ga sparen voor een volgende keer!" 

“Het was grandioos! Je goed voelen omdat je weet dat je goed gekleed gaat”


Cijfer:      10,0


Naam: Pauline en Trudy van Altena

Leeftijd: 38 en 66

Woonplaats: Utrecht

Beroep: Compensation & Benefits manager LeasePlan / Pensioen

Datum: 11 juli 2016

"Wakker worden op woensdag 29 juni, meteen de gedachte : vandaag een bijzondere dag voor mijn dochter Pauline en mij. Een afspraak met een dame van X Styling&Image.
Keurig op tijd belde Mirjam aan, na de kennismaking en de koffie ging ze aan de slag met ons. De jaargetijden werden doorgenomen, Pauline herfst en ik winter.
Toen een kijkje in mijn kledingkast, dat vond ik een enorme ervaring, heel veel kleding pasten dus niet bij mij, het werd mij ook duidelijk gemaakt waarom en de het verhaal/voorbeeld van de leeftijdsgrens (op de wip) prachtig en waar.
Een paar kledingstukken namen wij mee (voor aanvulling) naar Amersfoort waar wij gingen winkelen. Mijn mond ging open, doelgericht ging ze op de kleding af die bij ons zouden passen. Raak, het was grandioos. Schoenen (veters anders strikken), riempjes (net even anders knopen)kraag omhoog, puntje van de blouse in de broek, alles werd anders aangepakt dan dat wij gewend waren te doen,
Na de eerste winkel zijn wij gaan lunchen en ook even bijkomen van het genot, maar beloofde Mirjam, er zou nog veel meer komen
Na verschillende winkels binnen te zijn geweest en kleding en schoenen rijker waren wij echt voldaan.
Het was een heerlijke gezellige dag, het klikte tussen ons, wij werden heel blij van onze aankopen en het advies.
Echt een aanrader voor iedereen, gewoon doen, de reden: geen overdaad aan foute kleding in je kast, geen foute aankopen meer en alleen maar je goed voelen omdat je weet dat je goed gekleed gaat.
Mirjam is klasse"


“Een onvergetelijke dag, ik ga genieten van alle tips!”


Cijfer:      10,0


Naam: Vera Kramer

Leeftijd: 40

Woonplaats: Utrecht

Beroep: Management ondersteuner

Datum: 27 juni 2016

"Een vrijdag in mei was het zover, mijn afspraak voor persoonlijk stylingadvies met X Styling&Image.
Ongeveer 8 jaar geleden heb ik via een andere organisatie stylingadvies ingewonnen. Helaas liep dit uit op een grote teleurstelling. Er was wel een fijn contact, maar het kledingadvies sloot totaal niet aan op mij als persoon. Omdat ik zo onzeker was over mijn kledingkeuze ging ik helemaal op in haar adviezen. Zij was tenslotte de expert. Helaas maakten de outfits me uiteindelijk nog meer onzeker en was ik geen stap verder gekomen. 
De jaren erna bleef het worstelen met mijn outfits voor privé en kantoor. Via via kwam ik in contact met X styling & image. De site vond ik heel duidelijk en aanspreekbaar. Ik las verschillende recensies en dit alles bij elkaar deed me besluiten contact op te nemen. En wat vond ik het spannend. Vooral omdat ik hoopte op passend stylingadvies dat ik dan ook echt zou kunnen toepassen als de afspraak voorbij zou zijn. Het eerste telefoongesprek met Akke Marije was heel fijn. Erna kreeg ik een vragenlijst toegestuurd per e-mail. Het gaf me een goed gevoel dat er om veel persoonlijke informatie werd gevraagd. Zo zou het advies optimaal op mijn persoon kunnen aansluiten.
De afspraak was met Mirjam. De ontmoeting verliep heel soepeltjes. Eerst een kennismakingsgesprek met thee. Ik voelde me meteen op mijn gemak. En haar outfit sprak me heel erg aan (zo mooi en ik dacht, hoe stel je in hemelsnaam zoiets samen haha) dus had al meteen het idee dat zij me heel goed zou kunnen helpen. Als eerste hebben we het stylingboekje doorgenomen. Hierin kun je aankruisen welke kledingstukken het beste bij je figuur passen. Heel handig als naslagwerkje voor als je zelf aan de slag gaat.
De volgende stap was mijn kleding te laten zien. Mirjam deelde ze in verschillende categorieën. Stukken waar ze complete setjes (kleding, schoenen en sieraden) mee maakte. Deze legde ze op mijn bed. Ik maakte er foto's van zodat ik de combinaties niet zou vergeten (inmiddels heb ik ze af laten drukken en een fotoboekje gemaakt zodat ik nooit meer hoef te twijfelen over goede outfits. Een aanrader! Geen stress meer en het geeft een goed gevoel). Er was ook een stapel, best wel veel eigenlijk, met kleding die niet het beste of niets in mij naar boven haalde. Het was met sommige kledingstukken even moeilijk om afstand te nemen, maar in een paar seconden had ik al besloten dat dit goed was zo(inmiddels weggeven aan goede doelen). Ik wilde tenslotte de toekomst in met mooie outfits en daar was deze actie voor nodig. Een overzichtelijke kledingkast was het resultaat. En wat me best verraste is dat mijn kledingsmaak niet zo vreemd was als ik dacht, maar dat er met de juiste combinaties echt hele leuke setjes te maken waren die ook echt mijn eigen stijl weerspiegelden. Ik dacht namelijk echt dat ik een slechte kleding/combinatiesmaak had. Ik ben hier zeker al meer dan 20 jaar onzeker over dus dit was een hele mooie ervaring. Het geeft zoveel rust, geen gedraai meer voor de kledingkast en geen gevoel meer om liever thuis te blijven omdat ik niet wist wat en hoe te dragen. 
Toen was het tijd om te gaan shoppen voor aanvullingen op mijn nieuwe samengestelde garderobe. Het werd het pittoreske Amersfoort. Een hele leuke gezellige winkelstad, niet ver bij mij uit de buurt, maar toch kom ik er eigenlijk nooit. In de winkels zocht Mirjam de mooiste stukken voor me uit. En weer heel treffend, precies mijn smaak. Een heel bijzonder moment was voor mij het passen van een heel mooi stijlvol, crème met gouddetails, jurkje. Zo mijn smaak, zo passend bij mijn persoontje. Ik werd er helemaal emotioneel van en kreeg tranen in mijn ogen. Het was een samenkomst van alle indrukken van deze dag. Het eindelijk zeker kunnen voelen in outfits en stralen omdat ik me ook zeker voel. Ik had zelf nooit gedurfd of er aan gedacht om dit jurkje te kopen. En het besef dat ik deze ervaring eigenlijk veel eerder had willen mee maken. Maar het verleden kun je niet veranderen, de toekomst wel. Beter laat dan nooit, en daarom ga ik heel erg (na)genieten van alle tips en deze fijne dag. Na afloop heb ik van Mirjam ook nog combinatietips ontvangen van mijn nieuwe kledingstukken. Dit maakte het stijladvies helemaal compleet. Het was een onvergetelijke dag, met fijne persoonlijke benadering en zoveel inspiratie. Om ook voor de herfst/winter te weten welke outfits goed bij mij passen, heb ik meteen een vervolgafspraak gemaakt in het najaar. Ik kijk nu al uit naar deze afspraak met Mirjam en X Styling&Image!"

 “Eenmaal aangetrokken stond het echt fantastisch! Heel veel geleerd!”


Cijfer      10,0


Naam: Angela van der Geest

Leeftijd: 32

Woonplaats: Den Haag

Beroep: IT contsultant bij Oracle

Datum: 17 juni 2016

"De dag begon bij mij thuis en heeft zij mij advies gegeven over de kleuren die goed bij mij passen. Ook heb ik een stijlboek ontvangen wat ik als naslagwerk kan gebruiken voor als ik zonder Mirjam ga shoppen. Vervolgens zijn we mijn kast ingedoken en heeft zij allerlei mooie combinaties gemaakt van mijn kleding, waar ik zelf nooit aan had gedacht. Vervolgens zijn we de stad ingegaan en heeft zij allerlei verschillende kledingstukken voor mij geshopt. Ik kwam in winkels waar ik normaliter nooit kom en zij zocht kledingstukken uit, die ik normaal niet zou aandoen. Eenmaal aangetrokken stond het echt fantastisch! Mirjam heeft echt een geweldige kijk op welke kleuren en stijlen bij iemand passen.
Ik zou dit zeker aanraden bij iedereen. Buiten het feit dat het gewoon een heel gezellige dag was, heb ik heel veel geleerd van Mirjam. Dit neem ik zeker mee naar de toekomst. Nogmaals dank je wel Mirjam!"


“Onwijs genoten van de dag en veel geleerd!”


Cijfer:      10,0


Naam: Suzanne Verkade

Leeftijd: 18

Woonplaats: Vlaardingen

Beroep: Werkzaam bij Blokke

rDatum: 2 juni 2016

"Ik heb een onwijs leuke dag gehad! Nu was het ook echt onwijs gezellig met Mirjam. Ik vond haar echt heel aardig maar ook lekker eerlijk en ik denk dat dat ook heel belangrijk is als je advies wilt krijgen. 
IK vind dat ze heel goed gestructureerd te werk ging.
Eerst gewoon even kennismaken bij jou thuis, waardoor je je ook wat meer op je gemak gaat voelen (tenminste dat had ik wel). 
Dan eerst met jou doornemen wat je een leuke stijl vind, wat je mooi en jezelf vind en wat niet enzovoort. Hiervoor vond ik ook het boekje wat ze hebben gemaakt heel handig! hierin hadden ze allemaal verschillende soorten kleding stylen staan, zoals wat voor soort mouwen je allemaal hebt. Aan de hand daarvan kon ze je heel makkelijk laten zien wat wel of niet bij jou past.
Ik vond het ook wel heel fijn dat ze dan tussen jou kleding gaat kijken wat je nog wel aan kan en wat niet. Ik had namelijk heel veel dingen die ik eigenlijk nooit aandeed maar te zonde vond om het weg te gooien. zij deed het dan of gewoon weg of ze zocht er gelijk een heel outfit bij zodat je wist hoe je het kon combineren. hiervan maak je dan foto's zodat je dat altijd nog even terug kan kijken.
Dan ga je naar de stad en echt nieuwe kleding uitzoeken.  Het knappe vond ik hiervan dat ze iets pakte, bijvoorbeeld een jasje en het gelijk of drie verschillende manieren liet passen. zodat je bijvoorbeeld alweer drie verschillende outfits zou hebben. Dit is echt heel handig want ik kocht altijd dingen die dan maar op een manier paste en verder niet. 
Ik heb er echt heel veel van geleerd. Dat je heel veel dingen gewoon kan combineren met elkaar, dat heel veel kleuren combinaties leuk staan en dat een gekleurd hemdje al het verschil kan maken!
Ik zou het anderen zeker aanraden! Ik vond het zo leuk om nieuwe winkeltjes te ontdekken en kledingstijlen bij mijzelf aan te zien waarvan ik nooit had gedacht dat het mij leuk zou staan! Ik heb heel veel tips gekregen waarmee je met kleine veranderingen al iets heel leuks kan laten zien. Echt een aanrader!!
Ik wil Mirjam (die was met mij mee shoppen) echt heel erg bedanken! Ik loop nu steeds met mijn nieuwe kleren te showen en ik heb onwijs genoten van de dag!"“Het resultaat is een nieuwe fantastische garderobe, aanrader!”

 

 


Cijfer:      10,0


Naam: Annegreet van der Most

Leeftijd: 45

Woonplaats: Gouda

Beroep: Tekstchrijver / Ondernemer (eigenaar Mostworld)

Datum: 12 april 2016

"Mirjam kwam woensdagochtend rond half 10 bij me. Tijdens de koffie spraken we casual over kleding, maar ik merkte al snel dat ze in 1 oogopslag al in de gaten had wat me zou staan en welke kleding geschikt voor me zou zijn. Met 3 jonge kinderen heb ik een dynamisch leven, ik zit veel op de grond, op de knieen, buiten spelen, rennen. Ik heb het snel koud maar kan ook snel transpireren. Mirjam verwoordde het mooi: je hebt praktische kleding nodig met een knipoog. Ik had een wijde spijkerbroek, wit tshirt en zwart vestje aan. Mirjam wilde mij juist in meer skinny broeken hebben. Dat is spannend voor mij omdat ik trots ben op mijn bovenlichaam en mijn onderlichaam niet echt mooi vindt. 
Ik had vroeger kastanjebruin haar, maar nu grijzig kort haar. Mirjam wilde zich richten op koele kleuren die niet te donker waren. Dat was nieuw voor mij, omdat ik juist veel donkere kleuren heb en hou van uitgesproken kleuren. Met mijn grijzige haar was dus ook een nieuw kleurenpalet voor mij nodig. 
Na ons gesprekje ging Mirjam voor mij op pad. Rond 3 uur was ze terug met een set aan broeken, shirtjes en vesten. Het spannendste was dat ze een strakke skinny broek had gekocht in kakikleur. Oei, dat voelde oncomfortabel. Maar Mirjam liet me zien hoe leuk het me stond in elke mogelijk combi. Verder had ze een lichgrijs vest mee wat ik veel te licht vond. Toen ik later de foto’s terugkeek zag ik pas dat het vest me inderdaad leuk stond. 
Vandaag heb ik een oudroze broek aan met een donkerblauw bloesje met het lichgrijze vest. Ik voel me er erg comfortabel bij. 
Het resultaat is dat ik een goede basis heb voor een nieuwe garderobe en dat is fantastisch. In de avond heb ik bijna alle oude kleding weggedaan en mijn nieuwe kleding in de kast gehangen. Echt een nieuwe start. 
Stel dat ik zelf op pad was gegaan, dan weet ik zeker dat ik uitgeput en ontmoedigd thuis was gekomen met donkere kleding, te wijde broeken en veilige vesten. Dan had ik misschien op korte termijn minder geld uitgegeven, maar op lange termijn het merendeel niet kunnen combineren. Ik zou het zeker anderen aanraden."


“Allemaal complimentjes hoe je eruit ziet, super leuk!”


Cijfer:      9,0


Naam: Victoria Jaberi

Leeftijd: 35

Woonplaats: Den Haag

Beroep: Beleidsmedewerker Min. van Veiligheid en Justitie

Datum: 2 februari 2016

"Ik vond het echt een super leuke dag! Mirjam en ik maakten eerst kennis met een kopje koffie erbij. Daarna zijn we aan het ‘werk’ gegaan met het stijlboekje, kleurentest, mijn kledingkast en last but not least het winkelen natuurlijk. Het fijne is dat je je heel kwetsbaar voelt als iemand je zo bekijkt, onder de loep neemt en je kledingkast waar je je zo mee identificeert ondersteboven keert. Maar het was geweldig! Het opruimen van de kast geeft zo’n heerlijk gevoel. En het winkelen was efficient en effectief. Ik hou echt niet van winkelen maar met Mirjam erbij is het echt leuk :) haar aanpak is persoonlijk en door hoe ze is voel je je snel op je gemak. De dag was erg leuk en leerzaam. ik zou het echt iedereen aanraden. Het is een smak geld, maar het is zo’n mooie investering in jezelf. En dat effect verstrekt zich als je daarna allemaal complimentjes krijgt over hoe je eruit ziet :)


“Een fantastische nieuwe look en een andere positieve kijk naar mijzelf. Ontzettend genoten!!!”


Cijfer:      10,0


Naam: Carolien Wolters

Leeftijd: 27

Woonplaats: Nieuwehorne

Beroep: Ambulant hulpverlener en directeur

Datum: 12 januari 2016

"Het was geweldig! Ik heb een make over gekregen voor mijn verjaardag. 
Sinds oktober heb ik een andere baan. Een andere functie, dus tijd om meer volwassenheid uit te stralen.
Vanmorgen werd ik opgevangen door Mirjam, die de hele dag met mij op pad ging. Mirjam was eerlijk en puur, liet mij kleding passen die ik zelf nooit zou kiezen, maar aan het einde van de dag toch mee nam naar huis. Omdat het mij mooi stond en ik mij er goed in voelde.
De hele ochtend was bij de kapper. Je krijgt advies qua verzorging, maar ook qua kleur. 
Tevreden, enthousiast,  ik heb ontzettend genoten!!! Ik was enorm op mijn gemak. 
Ook de kapster Stephanie,  fantastisch mens! En erg leuk om Akke Marije ook nog even te treffen!! Geweldig! Ik was totaal ontspannen! Mirjam heeft alles duidelijk uitgelegd, de aanpak is duidelijk en ongedwongen!  
Een waanzinnige dag, een fantastische nieuwe look en een andere positieve kijk naar mijzelf. Ik raad jullie absoluut aan!! Ik ben jullie al aan het promoten."


“Iedereen die eens advies wilt of een andere look, kan ik X Styling&Image zeker aanraden!”


Cijfer:      9,0


Naam: Mariska Jonker

Leeftijd: 53

Woonplaats: Breda

Beroep: Begeleider met ouderen

Datum: 8 januari 2016

"Ik heb een gezellige dag gehad met Mirjam. Twee jaar geleden ben ik ook met haar op stap geweest, dus was de keuze snel gemaakt om het weer met X Styling&Image  in zee te gaan. Ik had ook echt het gevoel dat Mirjam wist wat ik wilde en mijn wensen waren. De foto die ik had gemaakt van de kledingkast en mijn laarzen kwam geregeld deze dag erbij om te kijken wat er (ook) bij kon. Mirjam zag snel door mijn blik of ik iets leuk vond of niet.  Ik heb zeker meegekregen dat ik meer kan combineren met wat ik al heb en gekocht heb, en zal daar zeker mee aan de slag gaan. Iedereen die eens advies wilt of een andere look, kan ik zeker aanraden om met X Styling&Image in zee te gaan!"


“We lopen nog steeds met een grote glimlach, in 1 woord TOP!”


Cijfer:     10,0


Naam: Ingrid en Ton van Sprundel

Leeftijd: 26

Woonplaats: Made

Beroep: Begeleidster in de gehandicaptenzorg

Datum: 6 november 2015

"Afgelopen donderdag hebben wij (ik en mijn man) een make-over gehad. Wij vonden het erg spannend, vooral de kapper want we hebben al zoveel kappers geprobeerd maar nooit was er een kapsel waar wij erg tevreden mee waren. De meeste kappers kwamen met standaard advies zoals laagjes. Omdat wij bang waren voor wat anders (puur onzekerheid), bleven we vaak bij het zelfde.
Nu hadden we de knoop doorgehakt en hebben wij ons ingeschreven. Mirjam begeleide ons tijdens de dag. Mirjam is een lieve rustige vrouw, waar wij ons meteen op ons gemak voelde.  De dag was in Amersfoort. Eerst werden we welkom geheten en hierna gingen we naar de kapper Nexxt (Erg goede kapper, met leuk personeel!!). Hier werden wij erg goed ontvangen en voelde we ons meteen op ons gemakt. Onze haren werden geknipt en bij Ingrid werd er ook make-up aangebracht. Je kunt echt merken dat ze heel goed rekening met ons hielden. Hierna zijn wij lekker wezen lunchen en daarna begon het shoppen. Wij werden 1 voor 1 gestyld. Miriam kwam echt met kleding wat dicht bij ons paste en toch net weer anders was. Dat maakt het shoppen erg bijzonder.  De aanpak van X Styling & Image vinden wij in 1 woord TOP!! Ze nemen uitgebreid de tijd voor je & wat ons erg aansprak is dat ze ook echt naar je luisteren!! Het kost misschien wat, maar het is echt zeker dubbel en dwars waard!! Wij hebben er echt zelfvertrouwen van gekregen en lopen nog steeds met een dubbele glimlach op ons gezicht van alle complimenten die wij krijgen!" 


“Boven mijn verwachting, heb weer nieuwe energie!”


Cijfer:     10,0


Naam: Jacomijn Liendt

Leeftijd: 32

Woonplaats: Rotterdam

Beroep: Financieel administratief medewerker

Datum: 19 oktober 2015

"Ik heb een top dag gehad. Boven mijn verwachting!  Jullie  persoonlijke benadering en snelle reactie heeft mij over de streep getrokken. Op de website heb ik later hele leuke reacties gezien over Mirjam, waardoor ik al enthousiast werd. En op de dag zelf heb ik ervaren dat ze lief is, goed kan luisteren, ontzettend veel ervaring en verstand van haar vak heeft. Ze is vlot/snel, doortastend, maar heeft ook veel mensenkennis. Alles klopte. De tijd. Ze begon bij onze eerste ontmoeting uit te leggen wat ze voor mij in haar hoofd heeft en had meteen het gevoel dat ze mij juist heeft ingeschat en dat ik niets meer hoefde te vertellen. Het budget. Mijn kledingmaat. Ze is echt een professional. Je raad het al ; ik ben geslaagd. Ik heb leuke outfits en ben heel blij en heb weer nieuwe energie gekregen. En ja, ik zou jullie zeer zeker aan mijn vriend(in)en en omgeving aanraden. Overigens merk ik wel dat hier best wel bij meer mensen behoefte aan dergelijk advies is, maar ook dat mensen hier nog nooit van hebben gehoord of aan denken."


“Erg blij mee, ik raad het anderen aan!”


Cijfer:     10,0


Naam: Alice van Olst

Leeftijd: 47

Woonplaats: Hoogeveen

Beroep: Leerkracht in het basisonderwijs

Datum: 1 oktober 2015

"Het was een erg leuke dag! Samen met een vriendin ben ik naar Amersfoort gereden. We werden hier hartelijk welkom geheten door Mirjam. Onder het genot van een kop koffie werden ons allerlei vragen gesteld en werd ons verteld wat er die dag komen zou. We vonden het spannend, maar werden erg op ons gemak gesteld door Mirjam. Al lopend kregen we allerlei weetjes en adviezen te horen, erg leuk! Bij de kapper aangekomen werden er een paar foto's gemaakt. Het kapsel wat voor mij bedacht was, was erg mooi; echt een makeover! Alles was vrijblijvend en we werden op een goede manier op ons gemak gesteld. De visagiste liet ons allerlei manieren zien hoe je je anders op kan maken. ,s Middags gingen we shoppen; Mirjam had hier en daar al voorwerk gedaan. We kregen allerlei leuke tips en ideeen mee; erg leerzaam!  De dag is omgevlogen!
Ik zou het zeker anderen aanraden! Er worden goede adviezen gegeven op een onspannende en leuke manier. Zelf zal ik er waarschijnlijk ook weer gebruik van maken.
Het heeft mij opgeleverd dat mijn haar er nu helemaal anders uitziet; hier ben ik erg blij mee. Ook qua kledingstijl ben ik heel anders naar mijn eigen kleren gaan kijken. ik heb ook aardig wat nieuwe kleren gekocht. Ik heb ervaren dat ik mij anders en mooier kan kleden dankzij Mirjam, een echte expert!"“Een sterk opgefriste garderobe waarin ik makkelijk kan combineren, gaaf!”


Cijfer:      10,0


Naam: Guido Hendriks

Leeftijd: 48

Woonplaats: Delft

Beroep: Zelfstandig projectmanager, eigenaar bureau Hendriks

Datum: 24 september 2015

"Ik ben bij jullie beland via rondkijken op internet, op zoek naar iemand met veel ervaring en een professionele blik, die ook ervaring heeft met het stylen van mannen. In eerste instantie was ik vooral op zoek naar een advies over welke kleuren mij goed staan, voordat ik een duur pak ga kopen. Zeker mijn zakelijke garderobe was aan vernieuwing toe. Daarnaast weet ik wel van mezelf dat het lastig is om een complete leuke set kleding te vinden. Ik winkel zelden of nooit dus ik weet niet waar ik moet zoeken en wat er te koop is. En dan wil ik wel netjes, maar niet het pak van de directeur, want dan ben ik overdressed. Dus ik heb de stap genomen er een complete stylingdag van te maken. Daar heb ik geen spijt van: ik had het nooit voor elkaar gekregen mijn kleding zo efficiënt te vernieuwen.
Mirjam was heel goed voorbereid op de dag. Ik heb een tijd met Akke Marije gesproken over wat ik wilde en ik heb een vragenlijst ingevuld en ter plekke een foto gemaakt en opgestuurd van wat ik aan had. Toen Mirjam langs kwam wist ze het eigenlijk al: ik ben een type voor winterkleuren. Het ging er meer over dat ik het zelf ook zag en begreep wat voor soort kleuren goed werken bij mij. Kleur was één ding, het model een ander, waar ik zelf minder op lette. Het kan en mag daarom bij mij allemaal veel strakker en meer getailleerd. We hebben daarna mijn kledingkast doorgelopen en een grote stapel eruit gehaald. Wat me later die dag opviel is dat ze beter wist wat er in mijn kast hangt dan ikzelf...
We zijn aansluitend gaan shoppen in Rotterdam waar ze al precies wist welke winkels en in welke volgorde. Het ging vervolgens hard: achter elkaar door passen en kiezen. Hier merk ik het verschil. De eerste winkel had misschien niet veel verschillende dingen, maar wel de goede voor mij. En zo ging het door - ze wist in een volgende winkel nog mooie shirts net in de aanbieding om de bedragen wat te compenseren. Een andere winkel heeft schoenen die het geheel een stuk vlotter maken. Ik had het zelf niet direct gedaan maar het is wel gaaf! Aan het eind ook nog een jas die knalt, maar mij goed past.
Zoveel zo snel had ik niet verwacht. Alles bij elkaar heb ik een sterk opgefriste garderobe waarin ik makkelijk kan combineren.
Ik dacht eerst dat een stylingdag vooral iets voor vrouwen is, maar nu denk ik dat het ook misschien wel juist goed bij mannen past. Ik kan het in elk geval van harte aanbevelen!"“Ik krijg veel positieve reacties, heerlijk!!!”


Cijfer     10,0


Naam: Petra Butter-De Lange

Leeftijd: 48

Woonplaats: Sommelsdijk

Beroep: Maatschappelijk werk op kinderafdeling ziekenhuis

Datum: 8 september 2015

"De dag heb ik als heel ontspannen en plezierig ervaren, echt een verwendag voor jezelf. Ik was heel erg nieuwsgierig naar wat er zou gebeuren. Mirjam is een rustige vrouw en makkelijk in de omgang, tussen de bedrijven door ook over van alles gekletst. Bij de kapper vooral genoten, heel blij met advies en mijn kapsel. Ik krijg ook veel positieve reacties!!! Het samen shoppen is een belevenis op zich. Je komt in de winkel en er hangt al gewoon iets voor je klaar...Leuk is dat ik nooit een jumpsuit gepast zou hebben, maar toch gedaan en wat stond hij mooi!! Er waren ook kledingstukken bij, die Mirjam mooi vond en goed bij mij vond staan, zoals een aansluitend jurkje, maar daar voelde ik me weer niet happy in. Voor nee-zeggen tegen de uitgekozen kleding was alle ruimte. Uiteindelijk vond ik heel veel mooi en was het nog moeilijk kiezen, wat te kopen. Ik heb zinvolle adviezen gekregen en zie ook dat bepaalde kledingstukken mij beter staan of dat ik voor ander modellen, kleuren en printen moet kiezen. Heel fijn dat je foto's krijgt, dan kan je terugkijken hoe het ook weer was. Thuis heb ik meteen mijn kledingkast opgeschoond..;-) De aanpak van x-styling vind ik oké! Het telefonisch intakegesprek overrompelde me nogal, maar daarna kon je via mail en vragenlijst genoeg dingen kwijt. Over het algeheel vond ik het een ontspannen en positieve aanpak. Het is een hele aparte ervaring dat iemand anders al kleding voor je uitgezocht heeft en dat dat past en nog goed staat ook, kwaliteit!Wat het me heeft opgeleverd...Tja ik voel me toch wat zelfverzekerder. Dat zit tussen de oren, maar die dag heeft daar zeker aan bijgedragen.
Ik hoop dat het me geld oplevert....ik ben nogal een impuls koper. Nu kijk ik of het kledingstuk in mijn stijl en kleur valt. omdat ik dat nu weet sta ik daar sterker in. Dus hopelijk geen miskopen meer...In krijg complimenten over mijn haar en als ik iets aan heb wat die dag gekocht is ook, dus het werkt hè! Daarnaast heb ik ook meer duidelijk hoe ik mijn haar moet verzorgen en welke producten goed zijn. Heb daardoor minder gedoe met styling etc..gewoon goede shampoo en conditioner , versteviging en styling product, meer niet. En dat is ook genoeg. Ik raad het iedereen aan. Alleen al zo'n dag voor jezelf is heerlijk. Mijn collega's hebben de site uitgebreid bekeken en zijn aan het sparen..;-) "


“Ik zal er stralend uitzien, heerlijk!”


Cijfer    9,0


Naam: Ilse Hogeweg

Leeftijd: 49

Woonplaats: Rotterdam

Beroep: Predikant

Datum: 4 september 2015

"In mijn nieuwe woonplaats Rotterdam kon ik niet goed kledingwinkels vinden die mij aanspraken. Waar te beginnen? En wat past nou echt bij mij? Mirjam zocht samen met mij mijn kledingkast uit. Leuk om door de ogen van een professional op het spoor te komen wat mijn stijl blijkbaar is: vrouwelijk+stoer (ik kocht tot nu toe altijd een beetje intuïtief). Ook begrijp ik nu beter welke kledingstukken miskopen zijn: ik zal nóóit meer wijduitlopende rokken kopen… Mirjam nam mij mee naar een aantal kleinere kledingwinkels met sterke merken en prettige mensen. De foto’s die zij tijdens het winkelen maakt zijn erg handig: je kunt goed zien wat de kleding met en voor je doet! Ik heb wel aangehikt tegen het bedrag dat bij deze dag hoort. Maar het heeft mij echt veel opgeleverd: allerlei kledingstukken die mij geweldig goed staan en goed te combineren zijn. Ik ben blij met wat ik op deze dag geleerd en gekocht heb, ik kan de rest van de zomer en de herfst en naderende feesten tegemoet. Ik zal er stralend uitzien, heerlijk!"

“Omgetoverd in een verbeterde versie van mezelf, een unieke ervaring!” 


Cijfer:     10,0

Naam: Marije Drogendijk

Leeftijd: 42

Woonplaats: Nijmegen

Beroep: Account Specialist bij Infinity Global

Datum: 15 juli 2015

"Wat een leuke en speciale dag heb ik meegemaakt met Mirjam van X Styling.Het was niet alleen spannend maar ook heerlijk om een dagje in het middelpunt te staan. In de ochtend werd ik omgetoverd in een verbeterde versie van mezelf door de dames van de salon. Mijn haar werd geknipt en geverfd en ik heb een mini-cursus gevolgd in “hoe maak ik mezelf mooi en snel op”. Tijdens mijn salonavontuur ging Mirjam erop uit om voor mij de leukste kleren uit te zoeken in de binnenstad van Amersfoort. Na de lunch ging ze mij die laten zien. Geweldig dat ik direct door kon lopen naar de pashokjes waar de beste creaties voor mij uit elke winkel klaar hingen. Vanaf het eerste moment had ik door dat Mirjam er oog voor had en het ophalen van een shirt of vest uit een andere winkel om te combineren met wat ik op dat moment aan had, was kinderspel voor haar. Aan het eind van de dag had ik uit de diverse winkels een paar leuke setjes bij elkaar, die ook weer met elkaar konden combineren. Hoe handig is dat? Al met al, het was een unieke ervaring die ik iedereen kan aanraden en waar ik de komende maanden nog veel aan zal hebben"


“Ik weet nu veel beter wat bij mij past, TOP!”

 

 


Cijfer:     9,0


Naam: Ester Bastock

Leeftijd: 42

Woonplaats: Elst

Beroep: Pedagogisch behandelaar

Datum: 9 juni 2015

Na maanden van geen kleding kopen en niet naar de kapper was het onlangs zover! Mijn metamorfose in Amersfoort. Eerst een kop koffie en de kennismaking met Mirjam. Dat verliep heel vanzelfsprekend en ontspannen. We hebben veel informatie uitgewisseld en mijn kleurentype besproken. Toen we om 10.00 uur de drempel van de salon overstapten, werd ik wat nerveus. Na jaren van korte kapsels, het wel langer willen maar toch steeds afhaken en weer voor kort gaan, had ik het nu langer en wilde ik dat graag zo houden. Mirjam merkte mijn spanning goed op en Edith nam rustig de tijd voor overleg en uitleg. Het verven bleef ik spannend vinden, maar het vertrouwen dat het resultaat naar wens zou zijn was er.
Mirjam ging voorshoppen met de opdracht:  Geen jeans, maar praktisch met een wauw-effect. Ik kreeg make-up opgebracht. Alles met uitleg over hoe aan te brengen en welk effect het heeft. Vooral de uitleg over het aanzetten van de wenkbrauwen was een eyeopener. Ik wilde graag zien hoe ik eruit zou zien met, voor mijn doen, veel make-up: fris en stralend!  Na een broodje was het tijd voor de kleding. Tijdens het passen heeft Mirjam veel uitleg gegeven over welke modellen en materialen goed bij mij passen en waarom. Hoewel het shoppen voor mij vooral passief was, ik hoefde immers alleen maar te passen, was het wel intensief. Zoveel tips en indrukken! Ik begrijp nu veel beter waarom eerdere aankopen miskopen bleken: het juiste model, maar niet de juiste kleur. Of een goede kleur, maar voor mij geen goed model. En soms ook een voor mij verkeerd model en de verkeerde kleur. Met een tas vol kleding ging ik huiswaarts en heb alles trots geshowd aan het thuisfront. Ik kijk terug op een heerlijke verwendag! Het was leuk, leerzaam en inspirerend!

De werkwijze van X Styling & Image is persoonlijk, professioneel en klantvriendelijk en zeker een aanrader. Ik heb de website al aan anderen doorgegeven :) 
Wat ik heel prettig vind is dat Mirjam initiatief nam om ’s avonds te vragen hoe het thuisfront reageerde. Dat ik haar kon inschakelen als het met de trui niet zou lukken. En dat ze aangeboden heeft dat ik bij vragen altijd een berichtje kan sturen. Toen ik vroeg om een kleurstaaltje kwam er meteen een appje met foto’s: TOP!


“YEAH! Opeens veel complimentjes over ons uiterlijk!”


 Cijfer:      9,0


Naam: Marian Ruisch

Leeftijd: 56 jaar

Woonplaats: Dordrecht

Beroep: Loopbaanbegeleider


Datum: 27 mei 2015

"Op 1 mei zijn we met ons team; een groep coaches met Mirjam op stap geweest in Haarlem. Een coach is vaak veel met een ander bezig. Maar vandaag was voor ons. We hadden afgesproken in een Grand Café en kwamen al snel in gesprek over onze edele delen, hun afmetingen en onze beleving daarbij. Het bleek confronterend. Hier en daar werd zelfs een traan weggepinkt. Tja, het blijft gemakkelijker om je in een ander te verdiepen dan in jezelf. Toch was het ook weer mooi het daar op dat moment met elkaar over te hebben. Het luchtte op. Vervolgens stormden we als jonge veulentjes  de stad in met heel veel zin, YEAH! In de eerste winkel stond de een binnen twee minuten met nieuwe kleren aan en de ander wachtte bewust nog even, gewend om op internet kleren aan te schaffen. De schroom verdween al snel. Binnen twee uur tijd had iedereen echter toch een heel andere outfit op het oog. Mirjam rende van de een naar de ander; ceintuurtje hier, andere kleur jasje daar, shirtje in je broek en ‘geef een knipoogje aan je taille’. De dag vloog voorbij. Ook qua schoenen werden er nog goede zaken gedaan. Het was helemaal leuk! Met volle tassen en een brede grijns hebben we afscheid van elkaar genomen. En ik, ik heb mijn eerste paar echte hakken (heb altijd plat gelopen) en een knalrood jasje. Uit de comfortzone, zeggen we dan als coach. Tja, je moet zelf immers het goede voorbeeld blijven geven?
Dank je wel Mirjam! Je hebt goed werk gedaan! We krijgen opeens veel complimentjes over ons uiterlijk en dat doet ons goed. We hebben genoten van elkaar en van het resultaat. Het verlangen naar een vervolgafspraak is al uitgesproken"


Meer klantenervaringen  


Hieronder een greep uit bedrijven die wij recentelijk hebben mogen inspireren.


 

 

 

 

 

 


 

Opbellen
E-mail